Aktuellt

Skollov och en resa på läger till djungeln!

Får vi resa till djungeln i år?
När vi var i Bolivia för några månader sedan frågade barnen mig med både vädjan och förväntan i rösten: ”Får vi åka till djungeln i år”? Barnens absolut högsta önskan är att få åka buss ner till djungeln för att vara där några dagar under skollovet juli.

Bada i floderna, äta färsk frukt och nyfångad fisk som lokalbefolkningen kommer med. Nu var det några år sedan vi kunde ge barnen denna möjlighet att uppleva det spännande djungellivet. Anledningen har varit att det kostar ganska mycket att hyra buss under de fem dagarna som lägren varar. Vi har tyvärr varit tvungna att prioritera andra viktiga projekt.
När jag nu fick frågan och såg de förväntansfulla blickarna kunde jag inte svara nej. Jag gav inget löfte, men jag lovade att försöka få till ett djungeläventyr i år. En resa för tjejerna och en för pojkarna. På de här två resorna följer alla med oavsett ålder.
För att kunna genomföra resan som är planerad i juli, behöver vi ditt ekonomiska stöd. Om du vill vara med och bidra till att barnen får en härlig resa till djungeln, uppmuntrar vi dig till att sätta in en extra gåva nu i sommar.
Tack för att du hjälper barnen att få komma till djungeln under skollovet!

 

Hjälp Oss Hjälpa Barnen