Aktuellt

Så blev jul och nyårsfirandet på våra hem i Bolivia.

Det blev ännu en oförglömlig jul och nyår, med glädje och gemenskap för barnen på våra två hem!

Ett STORT TACK till er alla som gjorde det möjligt för barnen att få fira jul och nyår tillsammans med egna uppträdanden, god mat och spännande paket att öppna. Känslorna hos barnen är svåra att beskriva, men bilderna får tala och förmedla något av glädjen över att vara tillsammans som en stor familj.

När vi delar vårt eget julfirande med barnen så blir det dubbel glädje och betyder mycket mera än vad vi kan förstå.

Barnen lär sig också varför vi firar julen. Det framgick också så levande genom de egna uttrycksfulla uppträdanden de hade för varandra och som de övat länge på.

 

Nyårsfirandet avslutades med en stund av bön inför det nya året, men också att tacka för året som gått. Det har varit ett fantastiskt år och vi kan alla vara stolta över att vi har klarat alla utmaningar i en orolig tid. Låt oss kämpa vidare för barnens liv och framtid. Barnen behöver dig och mig. Tillsammans står vi starka!

Januari är för många en tuff ekonomisk månad! Vi hoppas ändå att du kan ge ditt stöd så vi får en bra start på året.

Viktigt behov!
Det nya året börjar med att vi måste köpa in en stor mängd skolmaterial till alla 75 barn och ungdomar för hela året. Inget skolmaterial är gratis på de bolivianska skolorna. Här behöver vi ditt stöd redan nu i januari då skolorna börjar.

Bra start på året!

Slutligen vill vi tacka dig för året som gått och önska dig en välsignad fortsättning på det nya året.