Aktuellt

Ungdomsläger

Det blev ett stort äventyr för våra flickor och pojkar att vara med på kyrkans ungdomsläger uppe i bergen. 15 flickor och 15 pojkar från våra hem var med av totalt 330 ungdomar och övernattade i tält under tre nätter.

thumb_IMG_6099_1024Det var som ett scoutläger med olika aktiviteter och tuffa utmaningar. Kontakten och gemenskapen med andra ungdomar som inte bor på hemmen är otroligt viktig. Barnen får nya vänner och de skapar ett kontaktnät inför framtiden som är av stor betydelse. Vi arbetar hela tiden med att våra barn skall vara en del av samhället och delta i olika aktiviteter. Det är viktigt och bidrar till en naturlig och sömlös integration. Vi önskar att barnen skall känna att de växer upp i en familj, om än den är lite större än vanligt. Bilder säger mer än ord, så därför låter vi bilderna berätta om ungdomslägret och gemenskapen mellan ungdomarna.

 

Att vara en månadsgivare innebär att du tar ett personligt ekonomiskt ansvar, som är av största betydelse. Det bidrar till att vi kan ge barnen förutsättningar till en trivsam tillvaro, precis som vi vill ge våra egna barn. När barnen trivs så går allt annat också så mycket lättare!

Hjälp Oss Hjälpa Barnen