Aktuellt

En konsert med stort hjärta!

Gällivare Rotary Club och Kulturskolan stod även i år tillsammans som arrangörer för Alla hjärtans- konserten. Intäkterna gick som tidigare år till Barnens RäddningsArks arbete för gatubarn i Bolivia. Att uppleva kulturskolans elever i Gällivare som sjöng och spelade var något helt fantastiskt.

thumb_IMG_8141_1024Vilken musikalisk glädje, engagemang och mångfald som framfördes inför alla besökare som fyllde Folkets hus! Symbolerna för hela konserten var stora och små hjärtan som man kunde se belysta över hela scenen. Dessa hjärtan speglade också det djupa engagemanget från elever, lärare och alla övriga som var med och genomförde konserten.
Ett stipendium från Kulturskolan delades ut under konserten av Sven-Erik Svensson från Rotary och Jerker Johansson kulturskolan. I år gick stipendiet till den unge musikern Jonas Holmgren.

 

TACK alla ni som var med och genomförde konserten och ett stort tack till RS -sound som stod för ljud och ett fantastiskt ljusarrangemang på scenen. Det blev en oförglömlig kväll!

Hjälp Oss Hjälpa Barnen