Aktuellt

Konsert i Edsbyn för barnens rätt till ett liv och en framtid i Bolivia!

thumb_unspecified_1024 6Det blev en fantastisk kväll i Öjeparken i Edsbyn då Little Old Hometown Band spelade Country, Gospel och Rock för en stor och entusiastisk publik. Under konserten fick alla möjlighet att skänka en kontant gåva eller Swisha in en gåva till Barnens RäddningsArk. Summan som kom in dubblerades sedan av företaget Lindberg AB i Edsbyn.

-Detta var vår största satsning hittills, berättar Josef Lindberg. – Vi har spelat sedan 2009 och är 15 personer i bandet, alla från Edsbyn.Vi har fri entré till våra konserter och samlar alltid in pengar till något välgörande ändamål. Vi från Little Old Hometown Band vill passa på att tacka er alla som kom till Öjeparken och tillsammans gjorde det till en fantastisk kväll!

thumb_unspecified_1024 11Vi njöt och hade fantastiskt roligt och det såg ut som att ni alla i publiken trivdes! Kul också att se er från Hudik, Mora och Gävle som kom hela vägen och lyssnade!

Vi är så otroligt tacksamma och stolta över insamlingen, att vi alla tillsammans med Lindberg lyckades samlade in drygt 78 000 kr till Barnens RäddningsArk i Bolivia, där jag också själv har varit och besökt hemmen, en summa vi bara kunde drömma om!

 

 

Från Barnens RäddningsArk vill vi tacka er alla i Little Old Hometown Band, publiken, Lindberg AB och alla er övriga som var med och gjorde denna konsert så otroligt lyckad.

Hjälp Oss Hjälpa Barnen