Aktuellt

Hjälporganisation att lita på- barn hjälper barn.

Vilken hjälporganisation kan man lita på?

Under 25 år har Högalidskolan, Sameskolan och Friluftsskolan Vargen i Kiruna, genomfört Solidaritetsdagen för att tillsammans med Barnens RäddningsArk ge Bolivias gatubarn en framtid genom skola och utbildning.

thumb_IMG_8289_1024Barn, ungdomar, lärare och alla andra som jobbar på skolorna arbetar tillsammans för att barn som är fråntagna alla rättigheter, skall få växa upp i trygghet, omsorg och kärlek.
Det blev en oförglömlig kväll med hundratals besökande som kom och visade sitt stöd för skolornas årliga engagemang.Besökarna köpte hembakt, handarbeten, lotter bland annat till det stora konstlotteriet, fikade, lyssnade på konsert och delade en kväll av glädje med alla elever och lärare.

 

thumb_IMG_8303_1024Vi vet att nöden aldrig kommer att ta slut, men vi vet också att kärleken heller aldrig kommer att ta slut.

Tack alla ni som arbetade och alla ni som kom till basaren på Högalidskolan och visade ert stöd med er närvaro och deltagande under tre intensiva timmar som gav ett helt fantastiskt ekonomiskt resultat på över 138 000 kronor!

Ni är alla fantastiska!

Hjälp Oss Hjälpa Barnen