Aktuellt

En oförglömlig jul för Sandra i en stor familj!

IMG_5601Även i år blev det ett fantastiskt jul och ny års firande för alla våra barn och ungdomar! Som för många barn är tiden innan jul en extra lång tid med förväntan, nyfikenhet och förhoppningar. Första dagens julfirande började med en festival där barnen uppträdde för varandra med dans, sång och teater. Det var en glädjefest som avslutades med nybakt fikabröd som flickorna själva hade bakat i vårt eget bageri. Dag två var själva julafton och kanske ännu mer efterlängtad eftersom det är då julklapparna delas ut och julmiddagen serveras.

Varje barn fick sitt namn uppropat för att komma fram och få sitt paket och givetvis en kram under de övriga barnens jubel. För några av barnen var det första gången som de fick fira en jul med omsorg och kärlek! Sandra, 4 år, kom till oss bara några dagar före jul, från tragiska omständigheter. Nu fick hon uppleva sin första jul i trygghet tillsammans med alla de övriga och blev överlycklig när hon fick sin första juklapp. Vi behöver kanske inte skriva och förklara så mycket om barnens upplevelser och känslor när ni ser deras glädje och gnistrande ögon på bilderna. Man kan nästan höra deras glada skratt.

Vi hoppas verkligen att du känner hur viktig din delaktighet var för att ge barnen en oförglömlig och fantastisk jul. Utan ditt stöd hade vi aldrig kunnat ge barnen den jul som de nu fick uppleva.

Låt bilderna tala och bli till en källa av glädje för dig!

Hjälp Oss Hjälpa Barnen