Aktuellt

En heldag med bad och grillning

Det blev en helt fantastisk och vild dag tillsammans med 47 pojkar från El Arca när de släppte loss all sin energi med bad och idrottsaktiviteter på ett stort friluftsområde utanför Cochabamba.

thumb_IMG_3840_1024Vilken glädje att se dessa grabbar i ett gränslöst badande. När de blev för kalla så gick de upp och värmde sig en kort stund och sedan var det i badet igen! Vi har aldrig sett vildare och gladare grabbar! En av de minsta pojkarna sade ”nu måste jag få mat för att få mer energi”! Då var det givetvis hög tid att servera den efterlängtade grillmiddagen som ledarna förberett. Den avnjöt vi alla tillsammans i skuggan under trädkronorna i parken. Middagen gav verkligen ny energi för fortsatt bad och de äldre grabbarna spelade även fotboll och vollyboll i högt tempo. Det blev en lång dag som nog ingen ville skulle ta slut, men grabbarna var helt utslagna i bussen på hemresan!

Utan ditt ekonomiska stöd skulle vi aldrig kunnat genomföra en dag som denna!

Vill du bli en månadsgivare, med valfritt belopp, ger det oss större möjligheter att utvidga arbetet på olika sätt. Bland annat att kunna planera in fler dagar som denna för våra pojkar och flickor! Här kan du anmäla dig som en månadsgivare:

Hjälp Oss Hjälpa Barnen